(+34) 938 850 916 - erredevic@erredevic.com

Bloc

Viu la revetlla de Sant Joan!

revetlla sant joan

En unes hores estarem pensant en la revetlla de Sant Joan. Decorarem els patis amb garlandes de molts colors, el cava el tindrem preparat a la nevera i la coca estarà encarregada al forn del barri.

No hi ha millor manera per començar l’inici de l’estiu que estar envoltats de les persones que ens estimem, música i somriures. Però que passa amb el sopar? Per la revetlla val la pena fer un sopar una mica diferent i sobretot fresc. De manera que, si encara no tens clar què preparar, avui et donem alguns consells i idees.

  • Amb la calor no ve de gust plats elaborats i hipercalòrics. Per tant hauràs de pensar en àpats que siguin lleugers, que siguin senzills de preparar i també de menjar. I si són un pèl fresquets encara millor!
  • Una opció és preparar diferents safates amb pernil cuit curat, pernil cuit amb tòfona i pernil cuit amb mel. Cada tipus en una safata diferent, per tal que no es barregin els sabors. Ah, i recorda que el pernil l’hauràs de treure una estoneta abans de la nevera per tal que els convidats puguin gaudir de tot el seu gust.
  • Acompanya les safates de pernil amb diferents tipus de pans i melmelades. Convida a tastar noves textures i a sorprendre els paladars.
  • Una altra opció per no passar gaire temps a la cuina, és el nostre pollastre farcit de pomes i prunes. Sol cal que l’escalfis i cap a la taula!
  • Recorda que els àpats han de ser sempre equilibrats, per tant, no oblidis afegir amanides i productes vius que aportin vitamines al nostre organisme. Una idea seria presentar-les en petits bols individuals. Fàcils de menjar i de servir.
  • Hauràs de tenir present si entre els teus comensals hi ha persones amb alguna intolerància alimentària per tal de cobrir les seves necessitats. Els nostres productes no contenen gluten i estan preparats amb la menor quantitat d’al·lèrgens. Elaborats de manera artesanal i amb productes de proximitat.

I, si prefereixes preparar un sopar elaborat d’estovalles, et compartim un munt de receptes i com a ingredient principal el pernil cuit curat, sol hauràs de clicar aquí.

Sigui quina sigui la teva opció, et desitgem que gaudeixis d’una Feliç Revetlla!

PrintFriendly and PDF

Post navigation