(+34) 938 850 916 - erredevic@erredevic.com

Visites i tasts

Estem millorant el nostre obrador i el tindrem tancat temporalment. Us avisarem tan bon punt el tinguem de nou obert per a tots vosaltres.


A Erre de Vic 1952 us obrim les portes del nostre obrador de productes carnis de Vic, a la comarca d’Osona, per apropar-vos la cultura de gastronomia saludable i donar-vos a conèixer la nostra empresa, que hi creu des de fa més de 60 anys i que elabora els seus productes amb aquesta filosofia.

En què consisteix la visita?

Després de donar la benvinguda i de presentar amb un audiovisual l’empresa i la seva història, us explicarem quin és el procés d’elaboració dels nostres productes. Tot seguit farem un recorregut pels espais de producció i acabarem fent un tast dels nostres elaborats –tots sense al·lèrgens– mentre us expliquem els secrets per descobrir la qualitat d’un producte carni cuit.

A qui va dirigida?

Hi pot assistir tothom que hi estigui interessat i que sigui major de 7 anys. Les visites són guiades i es fan en grups d’un màxim de 15 persones. Estan obertes a grups prèviament formats i a persones a títol individual. Malauradament, les instal·lacions no estan adaptades per a persones amb mobilitat reduïda (cadira de rodes).

Quan es fan?

Les visites es fan els dissabtes en dos torns. El primer és a les 10:30 i el segon a les 12:00. Per fer la reserva cal omplir el formulari següent indicant el dia i l’horari en què voldríeu fer la visita i, si s’escau, proposant una segona opció a l’apartat “Observacions”. Abans de 24h (dies laborables) rebreu un correu confirmant la disponibilitat o proposant una alternativa, si la suggerida no és possible.

Quant dura la visita?

Normalment són visites entre 1 hora i 1 hora i 20 minuts aproximadament.

Es podran comprar productes?

Sí. Quan finalitzi la visita, tots aquells visitants que ho desitgin, podran comprar productes.

Quin preu té la visita?

El preu per persona és de 5 euros. Es paga per transferència bancària en el moment de la confirmació de dia i hora de la visita.

En quin idioma és fa?

Per defecte la visita es fa en català, però hi ha la possibilitat de fer-la en castellà, anglès o francès, si així s’acorda prèviament.

Restriccions i recomanacions: Durant la visita no està permès fer fotos ni filmar. S’aconsella als visitants venir amb roba d’abric i amb calçat còmode.


Com s’arriba a l’obrador d’Erre de Vic 1952?

Transport públic: amb tren o autocar. Des de l’estació de Vic cal agafar l’autocar urbà nº 2 (línia blava) i baixar a la parada de La Sínia.

Transport privat: Amb cotxe o autocar. Hi ha un ampli aparcament per ambdós tipus de vehicle davant l’empresa

Passeig de la Generalitat, 69 – 08500 Vic (Barcelona)
Coordenades: Latitud: 41° 55′ 8.3928″ / Longitud: 2° 15′ 7.9308″

Nom i cognom*

Telèfon*

Correu electrònic*

Número de persones*

Seleccioneu un dissabte*

Torn de visita preferit*

Observacions

 Accepto rebre newsletter corporatiu amb novetats i promocions de ERRE DE VIC 1952.

* Camps obligatoris

visites