(+34) 938 850 916 - erredevic@erredevic.com

Bloc

Visita i coneix l’elaboració més natural

erre-de-vic-bloc-gastronomia-saludable-visites-i-tasts

A Erre de Vic elaborem carns molt cuidades, amb més proteïna i gust, pasta fresca Pastassana, pizzes fresques Pizzassana i plats precuinats Cuinassana, productes preparats de manera artesanal, després d’un llarg procés d’investigació, per oferir-vos el millor del mercat.

Estem tan segurs del que fem, i de com ho fem, que volem ensenyar-vos-ho amb les visites i tastos que realitzem a les nostres instal·lacions.
Els dissabtes, obrim les portes del nostre obrador tradicional de la comarca d’Osona per fer-vos partícips de més de 60 anys d’història de gastronomia saludable.
La visita començarà amb un audiovisual en el qual us explicarem la història d’Erre de Vic, ja que per comprendre la nostra filosofia actual, cal conèixer els nostres orígens i l’evolució que l’empresa ha experimentat en aquest temps.
A continuació, recorrerem els espais on s’elaboren tots els nostres productes, i podreu conèixer a part del nostre equip. Allà us explicarem els nostres processos d’elaboració natural, sense fosfats, sense sal, sense nitrits ni nitrats.
Us acostarem a la manera de treballar d’Erre de Vic, tant en els nostres productes càrnics com a les nostres pastes, pizzes i plats precuinats.

Una visita diferent, una oportunitat única de conèixer la manera en què es preparen els productes que mengem habitualment, de manera didàctica, i, per descomptat, amb una sorpresa final.

Després de recórrer les nostres instal·lacions, podreu gaudir d’un tast d’alguns dels més famosos productes d’Erre de Vic, tots sense al·lèrgens, mentre us descobrim alguns secrets.

Les visites estan pensades per a qualsevol persona, adult o nen més de set anys. Els grups estaran formats per un màxim de quinze persones, que estaran acompanyades en tot moment per un guia. Podeu formar el vostre propi grup per visitar les instal·lacions, o apuntar-vos de manera individual. De qualsevol manera, serà una visita entretinguda, amb una degustació final que no us deixarà indiferents.

Donades les característiques de les nostres instal·lacions, us recomanem que vingueu amb roba d’abric, durant tot l’any.

De manera que si teniu ganes de conèixer més sobre nosaltres, teniu una cita els dissabtes en dos torns: el primer, a les 10:30 i el segon, a les 12:00. Podeu reservar la vostra cita clicant aquí mateix. Estem desitjant conèixer-vos!

PrintFriendly and PDF

Post navigation