(+34) 938 850 916 - erredevic@erredevic.com

Bloc

Tendències culinàries 2018

Erre-de-vic-tendencies-culinaries

Com sempre diem, menjar és tota una experiència. I sobretot avui en dia on podem trobar a la plaça del mercat productes de gairebé tots els països i receptes de totes les maneres, des de la cuina tradicional a la cuina més innovadora, plena d’escumes, textures i nous sabors.

I és que una de les coses bones que ens ha portat la globalització, viatjar i descobrir noves cultures, és la cuina. Estem habituats a menjar cada dia de manera diferent, però a la vegada ens hem tornat molt més exigents. I aquesta exigència és la que ens permet créixer i ser innovadors.

Des de de fa uns anys hem vist com les tendències culinàries anaven dirigides a prendre consciència per l’alimentació, apostant per un consum cada cop més sostenible i responsable i optant per productes de temporada, ecològics i locals. Cada cop es busca més l’excel·lència cuidant al màxim els productes, convertint-los en productes únics i dignes de ser considerats gourmets.

Nosaltres ho tenim clar i és per això que, elaborem productes gastronòmics mitjançant processos artesanals que mantenen les millors propietats de la carn definint el sabor i textura gourmet, però a la vegada elaborem productes alimentaris de qualitat, saludables i d’alta gastronomia, combinant la tradició amb la recerca, el desenvolupament i la innovació (R+D+I).
I quin és el resultat? Brindem al consumidor opcions que barregen les nostres carns de qualitat amb fruites de primera qualitat; combinacions de dolç i salat, intenses i sofisticades, ideals per sorprendre amb detalls i a les celebracions. Els nostres pernils cuits curats amb mel, tòfona, panses o macerats amb vi Cabernet Sauvignon són un clar exemple de la nostra aposta per propostes suggeridores, que no deixen indiferent.

Des dels nostres inicis hem apostat per la tradició i la innovació, però sobretot per la transparència amb els nostres processos, respectuosos amb el consum i cap al medi ambient. I el que ara s’ha convertit en una tendència culinària per aquest 2018, resulta que sempre han sigut els nostres valors més profunds.

Siguin o no, tendències culinàries, et volem apropar a casa teva la nostra gamma més innovadora que estem segurs que et sorprendrà per la seva textura i el seu gust. Peparat/da?

PrintFriendly and PDF

Post navigation