(+34) 938 850 916 - erredevic@erredevic.com

Pernil Cuit Curat

Productes

El gran reserva de la nostra autèntica vocació

El nostre pernil cuit curat artesà suggereix mil vetllades diferents: en família, amb amics, relaxant-nos, degustant-lo a qualsevol moment del dia i a qualsevol lloc, creant moments inoblidables.

El producte insígnia d’Erre de Vic 1952 s’elabora al nostre obrador, en un procés artesà que prioritza el repòs de cada peça: el massatge dóna pas a un dilatat procés de maceració, sense saboritzants ni aromes artificials afegides, enmig del fred i el silenci de les cambres on, amb calma, es deixa reposar la carn fins que emergeix el seu color rosat i on s’aferma el seu gust tan característic, la simfonia d’aromes i la seva bona estructura.

Cada peça es cou al bany maria dins el seu propi envàs, per afirmar el gust, l’aroma i la qualitat del pernil. La seva mida no ve determinada pels motlles sinó per la forma natural de cada peça de carn i pel seu pes en origen.

Amb un baix contingut de greixos saturats i de sucres, és per contra ric en proteïnes, vitamines i minerals. I compta amb un ampli ventall de varietats, per a tots els gustos: el pernil cuit curat sense fosfats, sense nitrits ni nitrats, l’ecològic, el pernil cuit-curat duroc… o les propostes més gourmet amb panses, amb tòfona o macerat amb vi.

Consulta el catàleg d’Erre de Vic

PrintFriendly and PDF