(+34) 938 850 916 - erredevic@erredevic.com

Gall dindi i Pollastre

Productes

Una excel·lència suau i deliciosa

El gall dindi és una carn amb baix contingut en greix i amb un sabor suau i deliciós que aporta una agradable frescor a la boca. Tradicional fumejat o sense fumejar, és una excel·lent opció per gaudir menjant i, alhora, per tenir cura de la nostra salut. A Erre de Vic 1952 l’elaborem d’una forma artesanal i sana, a partir de peces senceres i amb la mateixa cura, delicadesa i lentitud que caracteritza el procés d’elaboració del nostre pernil cuit curat.

Oferim també la varietat de gall dindi ecològic condimentat amb herbes mediterrànies per sorprendre el paladar amb una combinació exquisida. Els nostres productes amb gall dindi estan elaborats sense fosfats, sense nitrits ni proteïnes estranyes. A més, tenen baix contingut en grassa i en sucres.

El millor de la tradició artesana, amb carn baixa en greix i alt valor nutritiu

El pollastre d’Erre de Vic 1952 és la resposta als consumidors que volen incorporar o augmentar a la seva dieta la ingesta de carns blanques, més baixa en greix però rica en proteïnes d’alt valor nutritiu, minerals, vitamines i àcid fòlic. El pollastre es digereix fàcilment i és imprescindible en qualsevol tipus de dieta.

Els nostres elaborats es fan a partir de peces senceres, lliures de fosfats, nitrits, gluten, lactosa, ou o cap tipus d’al•lergen, sense additius ni proteïnes estranyes.

Consulta el catàleg d’Erre de Vic

PrintFriendly and PDF