(+34) 938 850 916 - erredevic@erredevic.com

Bacó, Frankfurts i Textures

Productes

Tradició i artesania cuita al bany maria i fornejada

El nostre bacó està elaborat seguint els cànons més tradicionals i sense injecció. Cada peça se submergeix en salmorra i es deixa macerar un mínim de sis dies. El treballem de manera natural, sense fosfats afegits ni proteïnes estranyes, i el coem al bany maria, per fornejar-se després lentament perquè presenti un paladar exquisit, de gust suau. Està elaborat només amb carns autòctones seleccionades sota estricte control alimentari, sanitari i seguint les pautes del benestar animal.

Creem complicitats… els frankfurts poden ser saludables

Saludables són les salsitxes de frankfurt que elaborem a Erre de Vic 1952. Són úniques perquè només contenen pernil, gall dindi o pollastre, sal nitre i ascorbat sòdic. Tenen el punt just d’equilibri entre la carn i el greix, aquell que aconsegueix (a temperatura ambient) que es fonguin a la boca mentre les assaborim. A banda de les mides més convencionals, a Erre de Vic 1952 també les oferim en forma d’snack; divertides de menjar, ideals per picar i per a tapes.

Textures: una delícia per fer somriure…

La nostra carn picolada, a punt per untar, s’ha creat amb tota la cura pensant en les persones que busquen aliments d’excepcional qualitat, amb un baix contingut calòric i molt saborosos. Uns productes exquisits, refinats i deliciosos: amb base de pernil cuit curat, juguen amb els sabors del vi i l’albercoc, les figues o les pomes.

Consulta el catàleg d’Erre de Vic

PrintFriendly and PDF