(+34) 938 850 916 - erredevic@erredevic.com

Bloc

Pastassana d’Erre de Vic 1952 recull a Alimentaria el premi com a producte més innovador

La primera pasta fresca de l’estat espanyol també apta per a celíacs ha guanyat el premi com a producte més innovador dels últims dos anys en la categoria de frescos refrigerats no làctics

La nova pasta fresca sense gluten Pastassana, de l’empresa Erre de Vic 1952, ha rebut aquest dimarts un dels premis Innoval, que s’han lliurat en el marc de la fira Alimentaria 2012, que se celebra del 26 al 29 de març al recinte de Fira de Barcelona. El premi reconeix aquest producte com el més innovador dels darrers dos anys en la categoria de frescos refrigerats no làctics.

La pasta fresca Pastassana premiada a Innoval 2012 no conté gluten ni altres al·lèrgens (a excepció de l’ou), i es comercialitza amb una varietat clàssica (pasta blanca) i una altra que inclou verdures fresques (pastanaga i espinacs, no deshidratats). Les dues modalitats es presenten en diverses formes com macarrons, espirals, espaguetis i tallarines.

La gerent d’Erre de Vic 1952, Núria Vilacís, ha recollit el premi de mans del conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca,i Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí. Durant l’acte, el conseller ha destacat que els 15 productes reconeguts amb els premis Innoval són apostes de futur i una mostra que la I+D és la recepta per fer avançar la indústria alimentària. A l’entrega dels premis també hi ha assistit el president d’Alimentaria, Josep Lluís Bonet i el president d’Innoval, José Arcas.

En el marc d’Alimentaria, Erre de Vic, 1952 també està present a l’estand del Clúster Català d’Elaboradors de Productes Gourmet, al Pavelló de les Autonomies. A banda de la pasta fresca sense gluten, l’empresa hi mostra les seves varietats de pernil cuit curat, gall dindi, salsitxes de frankfurt saludable (de pernil cuit o gall dindi) i textures de pernil cuit amb fruites. Tots ells són productes sense al·lèrgens.
L’empresa vigatana, que es dedica a la fabricació de productes carnis cuits artesanals, va decidir apostar per la fabricació de pasta fresca sense gluten ara fa un any, creant una nova societat, Sempreteca, ubicada a Taradell. L’objectiu era oferir altres productes alimentaris seguint la filosofia d’Erre de Vic, 1952 com Pastassana, entre d’altres projectes.

Innoval 2012 també ha premiat, entre d’altres productes, les llets especials de Central Lechera Asturiana (Jalea Vital, Fibra i Naturcol), les salses de fruita amb reduccions de vinagre i vi d’Oporto Casa da Prisca, Aceiterol, Nescafé Milano i Nestlé Caja Roja.

PrintFriendly and PDF

Post navigation