(+34) 938 850 916 - erredevic@erredevic.com

Bloc

Les dones dins d’Erre de Vic 1952

Fundadora Erre de Vic, dona emprenedora

Llarga és la nostra història, un negoci familiar per portar endavant la nostra idea del que ha de ser l’alimentació. Una alimentació basada en l’ètica i en el respecte cap a les persones, cap als animals i el medi ambient.

Aquest treball amb il·lusió i la lluita compromesa, ha estat sempre la nostra missió, començada i liderada des de la part més interna de l’organització, on avui encara forma part de nosaltres a través d’una persona plena de coratge durant el pas del temps, d’ahir, avui i sempre. La Cristina Erra, la nostra mare. I avui te’n parlem d’ella perquè creiem important també compartir amb tu un dels valors que ens ha transmès ella especialment amb cada una de les seves accions i paraules.

Volem compartir amb tu tots els esdeveniments que preparem, l’evolució dels nostres productes,… però també explicar-te la nostra part més íntima, la qual et permet entendre part de la nostra filosofia i perquè fem les coses com les fem.

La Cristina Erra és una de les ànimes d’Erre de Vic 1952, una dona que ha fet realitat que siguem ara on som, gràcies a la seva manera de ser i de fer:

  • Oportuna: ha sabut veure, unes necessites clares en un mercat i va trobar ràpidament el camí per satisfer-les.
  • Treballadora: sempre ha sabut a quina hora començava, però mai quan acabava repartint el seu temps entre el seu somni i la vida familiar, donant-nos tot el que hem necessitat.
  • Segura d’ella mateixa: sempre ha estat segura del camí que volia caminar, tot i que en moltes ocasions s’ha trobat amb moltes traves, a causa del temps que li ha tocat viure i el fet de ser dona.
  • Disciplinada: sempre ha tingut l’habilitat, de pensar en què és important i que no, i treballar per resoldre els problemes. Tant si fa mandra com si no.
  • Constant: el seu camí cap a l’èxit l’ha mantinguda sempre viva i amb ganes de seguir endavant.
  • Enfocada: sempre ha sabut quin era el seu objectiu, obtenir un producte de màxima qualitat amb el màxim de servei cap al client.
  • Adaptable: sempre s’ha adaptat als canvis per veure prosperar el negoci familiar.
  • Equilibrada: sempre ha sabut mantenir un equilibri entre la família i els seus fills, i l’empresa.
  • Lluitadora: per fer-se un camí professional en un món d’homes, per lluitar per a la llibertat de les dones i el seu reconeixement.
  • Intel·ligent: tot i que el seu pare la va privar d’estudiar, ella ha estat autodidacta i s’ha format per a poder donar al màxim de si.

I és que no podem dir menys d’una persona, que juntament amb el pare, ha lluitat per portar endavant una empresa de productes carnis, i que s’ha acabat convertint, en una empresa amb productes considerats productes gourmet, gràcies a la gran qualitat i els processos artesanals amb els quals elaborem cada una de les peces.
Davant dones així, tan fortes i plenes de coratge, només podem dir una cosa, gràcies per tot el que has fet i fas!
I sobretot, moltes felicitats que avui fas anys i voldrem celebrar-ho molts més anys amb tu!

PrintFriendly and PDF

Post navigation