(+34) 938 850 916 - erredevic@erredevic.com

Bloc

La bodega Jean Leon i Erre de Vic units per un dia

erre-de-vic-jean-leon-maridatge

Tanca els ulls i imagina per un instant que la natura t’envolta, estàs en un celler i fas una visita on aprens com s’elabora el vi. Després, gaudint del bon temps i en un marc únic, al mig d’un munt de vinyes pots degustar els vins i una infinitat de productes gourmet que mariden perfectament amb els vins.
Deixa d’imaginar perquè ja és possible.

I és que el pròxim 27 de Maig estarem al Celler Jean Leon, un dels cellers de referència de la nostra terra, que des de el 2012 tots els seus vins estan certifi+çcats com a vins orgànics. Jean Leon va ser un visionari que tenia dos somnis, per una banda obrir el restaurant més luxós de Hollywood i per una altra banda, elaborar un vi exclusiu.
Per tal de poder elaborar aquest vi exclusiu va buscar un terreny on el temps i la qualitat de la terra fossin excepcionals. Aquesta zona la va trobar a Catalunya, on va importar varietats franceses convertint-se en el primer viticultor espanyol a elaborar vins en el nostre país amb els raïms cabernet sauvignon, cabernet franc i chardonnay.
Un cop més, sota el seu nom tornem a unir luxe i exclusivitat. Per una banda, podrem conèixer com es segueix elaborant el vi Jean Leon, tots els seus processos i secrets. I per una altra banda, de la mà de Catalonia Gourmet presentarem diferents aliments considerats com un luxe pel paladar. Entre ells estaran les diferents varietats d’Erre de Vic.

A on: Bodegues Jean Leon
Quan: 27 de Maig
Horari: 10 – 15h

L’aforament és limitat i les visites són totalment gratuïtes.
Per fer la teva reserva o bé pots trucar al 938 177 690 o bé a través del correu electrònic visitas@jeanleon.com.

Així doncs, ens veiem el proper dissabte 27 de Maig envoltats de la natura? T’explicarem i podràs comprovar per tu mateix perquè els nostres productes són considerats com un producte gourmet i un luxe pels sentits.

PrintFriendly and PDF

Post navigation