(+34) 938 850 916 - erredevic@erredevic.com

Bloc

La primavera ha arribat, prepara i cuida el teu cos!

erre-de-vic-primavera-alimentacio-saludable

Quan els dies comencen a ser més llargs, i les temperatures es tornen més càlides, comencem a sortir de la letargia de l’hivern. A l’hivern descendeix la nostra activitat, ens tornem més casolans i busquem la calor de la llar. És part de la nostra naturalesa supervivent, tota l’energia que ingerim a través del menjar el guardem per conservar la calor al nostre cos. No obstant això, quan arriba la primavera, els raigs del sol ens animen a sortir de casa, ens tornem més actius i gaudim més dels moments d’oci. Més temps al carrer, més dies de diversió, més moments familiars, suposen dedicar menys temps a la cuina.
Ja no necessitem fer menjars molt elaborats i calòrics, en tenim prou amb àpats una mica més lleugers, amb menys temps de preparació, que ens permetin dedicar el temps al que realment ens ve de gust en aquest moment.
Nosaltres portem des de 1952 cuidant de la teva salut a través de la gastronomia, però també fent-te la vida més fàcil.

Tant la gamma Pastassana com Cuinassana o les pizzes de Pizzassana, estan pensades per a aquests moments en els quals busquem àpats lleugers i ràpids de preparar. La pasta fresca Pastassana es prepara en tres minuts, aporta els hidrats de carboni necessaris per realitzar exercici i portar una vida més activa, i és saborosa i sucosa. Les varietats senzilles com les farcides són una excel·lent solució per a un menjar ràpid i nutritiu.

Amb Cuinassana pots tenir un pollastre a l’ast o un de farcit de pomes i prunes en tan sols uns minuts a la taula. Són plats que requereixen molt poc temps de preparació, però que aporten tots els nutrients necessaris.
És important preparar el cos per a l’estiu, a poc a poc i de manera gradual.
Una bona manera de començar aquesta preparació és depurant el cos amb menjars més lleugers i baixos en greixos.

És important incloure en la dieta cereals (els millors en aquesta època són l’ordi, l’arròs i la pasta), llegums, proteïnes baixes en greixos com les del pollastre, llavors i fruits secs. Tots aquests aliments ens aporten energia per afrontar les activitats pròpies de la primavera i l’estiu, però no ens fan sentir pesats.

Si preparem el cos per als canvis climàtics que estan a punt d’arribar, podrem gaudir amb més plenitud de les càlides temperatures i evitar anèmies, refredats i altres molèsties primaverals.

PrintFriendly and PDF

Post navigation