(+34) 938 850 916 - erredevic@erredevic.com

Bloc

III Nit del Gourmet Català

Erre de Vic en la !!! Nit del Gourmet Català

Aquest dilluns començàvem la setmana anunciant-vos la nostra participació a la III Nit del Gourmet Català, organitzat pel Clúster Gourmet de Catalunya on cada any ens reunim les entitats i personalitats del món gourmet català, on aprofitem per presentar les nostres novetats.
La III Nit del Gourmet Català és considerada com la festa del producte gourmet català per excel·lència, acte que s’emmarca dins del Pla d’Actuació de Catalonia Gourmet per potenciar els productes dels associats. En el marc d’aquest esdeveniment, es va fer l’entrega dels Premis Gourmet, entre els quals destaca el guardó Gourmet Català de l’Any, que en aquesta ocasió va rebre la xef Carme Ruscalleda (7 estrelles Michelin).

L’acte va tenir lloc al Palau de Pedralbes de Barcelona, on de 18:00 a 20:00h, vàrem estar rebent clients, blocaires, cuiners i restaurants de gran renom, tots ells entusiasmats i molt receptius davant la varietat de productes de gran qualitat que les empreses catalanes presentem any rere any. Tant és així que la notícia se’n va fer ressò a diferents canals de comunicació del món de la ràdio i la televisió com TV3.

Veure Vídeo TV3

Un dels moments que vàrem gaudir va ser quan la xef Carme Ruscadella es va apropar al nostre estand per tastar tant el nostre pernil cuit curat, producte estrella dins de la nostra gamma, com les diferents varietats com el pernil cuit curat amb tòfona.

Erre de Vic i Carme Ruscadella
Un dels objectius d’aquest esdeveniment és fer entrega de premis i parlaments, que va tenir lloc a partir de les 20:00h, moment conduït pel xef Marc Ribas, i la cloenda a càrrec de la Hble. Sra. Meritxell Serret i Aleu, consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

Com cada any, el resultat d’aquesta experiència ha sigut molt satisfactòria i estem molt contents de pertànyer al Clúster acompanyant-nos entre les empreses catalanes gourmet en aquest llarg camí, on oferir productes de qualitat respectant els processos d’elaboració és l’objectiu comú de tots.

PrintFriendly and PDF

Post navigation