(+34) 938 850 916 - erredevic@erredevic.com

Bloc

Exclusivitat i luxe. Catalonia Gourmet i Erre de Vic

erre-de-vic-catalonia-gourmet

L’objectiu màxim de la nostra feina és oferir-te un producte de màxima qualitat, saludable i d’alta gastronomia, ja que entenem que és l’única manera que tenim al nostre abast per cuidar-te tant per dins com per fora. Una alimentació saludable és sinònim d’un bon estat d’ànim, energia per gaudir del dia a dia i felicitat. I dins aquest marc, on primem la qualitat per sobre de tot, és on neix la nostra col·laboració amb Catalonia Gourmet.

Catalonia Gourmet és un clúster que uneix i dóna visibilitat a les empreses catalanes que tenim per objectiu crear un producte gourmet d’alta qualitat, exclusiu i amb una història única. Sota aquests paràmetres els seus valors entren en concordança amb els valors d’Erre de Vic i que, hem heretat des de 1952, generació rere generació.

valors-catalonis-gourmet

És per això que des de Erre de Vic ens unim a aquestes entitats amb les quals treballem cada mes per sorprendre’t amb esdeveniments exclusius. Des de una sessió cuina Catalonia Gourmet Market, on el xef Sergi de Meià va preparar algunes propostes amb els nostres productes.

O bé, el tast que recentment vàrem preparar a les bodegues de Jean Leon on uníem una visita per les bodegues amb un magnífic tast de productes gourmet catalans.

Volem apropar-te el producte de mil maneres diferents, ja que no creiem que qualitat sigui sinònim de luxe. Gaudeix amb diferents esdeveniments perfectes per anar amb família, amb amics o per què no, per sorprendre d’una manera molt original. T’avisarem a través de les nostres xarxes socials com a través de les del Gourmet Català de cada un dels esdeveniments. No et perdis la propera festa, t’hi esperem!

PrintFriendly and PDF

Post navigation