(+34) 938 850 916 - erredevic@erredevic.com

Bloc

Erre de Vic al Salón de Gourmets 2017

erre-de-vic-salon-gourmets-madrid-2017

Els pròxims dies 24, 25, 26 i 27 d’abril esterem present al Salón de Gourmets 2017, el saló internacional de l’alimentació i begudes que se celebrarà a Madrid, com a empresa especialitzada en l’elaboració de productes carnis lliures d’al·lèrgens i pastes fresques sense gluten, on presentarem tres novetats a l’Stand Luxury Spain situat al pavelló 4 (4B26).
La primera novetat que presentarem serà el nou pernil cuit curat amb mel, únic amb aquestes característiques del mercat espanyol, que combina el singular sabor dolç de la mel de mil flors amb el del pernil cuit curat. El nou producte és una proposta ideal per entrants o aperitius i també per a plats més elaborats. Aquesta varietat es suma a la gamma de productes de pernil delicatessen ERRE DE VIC, 1952: pernil amb panses, amb tòfona o macerat amb vi. Tots els pernils són sense gluten, lactosa, soja, saboritzants ni aromes artificials afegits. Les matèries primeres, de gran qualitat, reben un tracte acurat en tot el procés d’elaboració per reduir la manipulació i oferir un producte cent per cent natural.
Una altra novetat és el gall dindi cuit ecològic, sense fumar, amb tota la frescor propi de la seva carn suau. Tot l’aroma i la textura pròpia del pit de gall dindi desossat, salat, macerat en cambra refrigerada i cuit al bany maria. El gall dindi cuit ecològic està elaborat de forma artesanal amb carns ecològiques i compta amb el segell ecològic del Consell Català de Producció Agrària Ecològica (CCPAE).
I finalment el Frankfurt de gall dindi ecològic serà també un dels protagonistes al Salón de Gourmets. Elaborats amb carn blanca 100% de gall dindi ecològic són únics perquè garanteixen unes propietats organolèptiques, excel·lents i es converteixen en una opció sana, lleugera i suau de menjar salsitxes de Frankfurt. També compta amb el segell ecològic del Consell Català de Producció Agrària Ecològica (CCPAE).
A més de ser a l’estand de Luxury Spain Erre de Vic, 1952 també tindrà representació dels seus productes a l’estand 6F08 Pavelló 6. Vols que ens coneguem? Envia’ns un email a comercial@erredevic.com.

PrintFriendly and PDF

Post navigation