(+34) 938 850 916 - erredevic@erredevic.com

RSC

Responsabilitat Social Corporativa
Naturalment responsables, naturalment compromesos

Erre de Vic, 1952 som una empresa responsable i compromesa amb la salut de les persones i també amb el seu entorn. Per això, incorporem criteris socials, ambientals i econòmics en la nostra activitat diària. El nostre repte és elaborar el millor pernil cuit curat del món d’una forma artesanal i sana, amb tot el sabor. Els productes d’Erre de Vic, 1952 no contenen al·lèrgens i són adequats per a tothom. Alhora són exquisits, d’alta gamma i amb premisses ecològiques.

Compromesos amb la salut de les persones i amb el seu entorn, apliquem criteris socials, ambientals i econòmics al nostre projecte

A Erre de Vic, 1952 fomentem el treball en equip i valorem a cada persona pel que aporta a l’empresa. Facilitem la conciliació de la vida laboral i personal, afavorim el diàleg i garantim la igualtat d’oportunitats, estimulant la visió compartida i fent partícip a tot l’equip dels objectius estratègics de l’empresa, per promoure el sentit de la corresponsabilitat.

A més, oferim serveis personalitzats que s’adapten a les necessitats de cada client, i només treballem amb proveïdors que comparteixin la nostra política de RSC. Així creem complicitats amb aquelles altres empreses i col·lectius que aposten per oferir matèries primeres de gran qualitat i per millorar la vida de les persones, tenint cura de la seva salut i del seu benestar.

Per poder ser millors primer hem de millorar l’entorn amb coherència, integritat i lideratge

Ens comprometem amb la societat vetllant per la salut de les persones amb uns productes sans i exquisits. Desenvolupem una feina de sensibilització i divulgació per millorar la qualitat de vida de la població. A més, col·laborem amb la societat que ens rodeja participant actes solidaris i fent donacions.

Tenim clar que per poder ser millors primer hem de millorar l’entorn amb coherència, integritat i lideratge. Aquesta és la nostra aposta.

Memòria RSC 2012-2013

Mantenim sempre la il•lusió del primer dia, treballant amb excel•lència i equilibri per extreure del pernil cuit-curat artesà una simfonia de sabors i de textures incomparables…

Cuidem la salut i les persones…
Volem compartir un somni únic…

Pernil Cuit Curat, el pernil gran reserva.

empresa_rsc