(+34) 938 850 916 - erredevic@erredevic.com

Empresa

La nostra identitat

Des de 1952 a Erre de Vic ens dediquem a l’elaboració de productes alimentaris de qualitat, saludables i d’alta gastronomia, combinant el procés artesanal i tradicional amb la recerca, el desenvolupament i la innovació (R+D+I).

Productes alimentaris de qualitat, saludables i d’alta gastronomia, que combinen artesania i innovació

Els nostres inicis vénen marcats per la visió tenaç, convençuda i persistent de la família Vilacís Erra, de crear una empresa basada en el convenciment que el pernil cuit curat podia i havia de ser extraordinari. Amb el pas dels anys l’essència i la raó de ser d’aquesta empresa familiar s’ha mantingut intacta: centrar totes les energies en l’elaboració de productes gastronòmics mitjançant mètodes artesanals; en el descobriment de nous productes i de noves maneres de degustar-los, ampliant la gamma d’Erre de Vic 1952 amb una indefectible marca plena de creativitat.

Aquest ja era l’objectiu que en els nostres inicis perseguien en José Erre, fundador del nostre projecte, la seva filla Cristina i el seu gendre, Josep Vilacís, veterinari, investigador i membre fundador de l’Associació Catalana de Ciències decr l’Alimentació. Des de fa més de 60 anys, Erre de Vic 1952 ha estat vinculada de manera especial a la comarca d’Osona i alhora ha estat sempre oberta al món. Per això els nostres productes són també un homenatge a la nostra terra i a les seves millors tradicions.

La nostra filosofia

El benestar de les persones i la consecució del producte més natural i autèntic possible són el nostre mapa de carreteres. Fonamentem l’elaboració dels nostres productes en els conceptes de salut i exquisidesa, i en l’equilibri perfecte entre la innovació i la tradició, pensant en el consumidor sensibilitzat per l’ètica dels aliments, la gastronomia d’alta qualitat i el respecte per l’entorn i el medi ambient.

A Erre de Vic 1952 tenim cura de tots els detalls per convertir cada peça en una obra gastronòmica única. Seguim els processos artesanals tradicionals, bevem del territori i de la seva història, i aprofitem el coneixement acumulat amb el pas dels anys perquè el gust, la textura i l’aportació nutritiva siguin les òptimes per un producte gourmet i quotidià alhora.

Treballem dia a dia per aconseguir el perfecte equilibri de tots els nostres productes, amb el pernil cuit curat com a insígnia i origen de la marca però sense deixar mai d’innovar, tant pel que fa a noves propostes i gammes com a la maquinària i els envasos que utilitzem, sempre respectuosos amb l’entorn.

Al pernil cuit curat, insígnia i origen d’Erre de Vic 1952, s’hi afegeix una extensa gamma de productes, exquisits, naturals i creatius

Fidels als nostres orígens, hem ampliat horitzons amb propostes com les salsitxes de Frankfurt saludables, el gall dindi, el pollastre, el bacó o les textures. A més, hem incorporat una gamma ecològica i una altra de baixa en sal, atenent a la demanda dels consumidors, i apostem en introduir  productes saludables que facilitin el dia a dia amb la gamma Cuinassana.

Mantenim sempre la il•lusió del primer dia, treballant amb excel•lència i equilibri per extreure del pernil cuit-curat artesà una simfonia de sabors i de textures incomparables…

Cuidem la salut i les persones…
Volem compartir un somni únic…

Pernil Cuit Curat, el pernil gran reserva.

empresa_llauna

Segueix-nos a