(+34) 938 850 916 - erredevic@erredevic.com

Bloc

Els frankfurts Erre de Vic, 1952 a la fira Mad Gluten Free de Madrid

food truck sense allergens

Erre de Vic, 1952 serà present aquest cap de setmana a la fira Mad Gluten Free de Madrid a través del foodtruck de Toleràncies, una iniciativa emprenedora per sensibilitzar la població de les zones rurals i aportar solucions sobre les al·lèrgies i les intoleràncies alimentàries. El foodtruck prendrà part de la fira venent, entre d’altres, entrepans elaborats amb frankfurts saludables Erre de Vic.

Altres productes de la marca, com la pasta fresca sense gluten o els llescats, ja formen part de forma habitual de l’oferta d’aquesta parada de venda ambulant, que només disposa de productes lliures d’al·lèrgens i d’alta qualitat, i que fa ruta per diversos mercats especialment del Solsonès, el Berguedà, el Pallars Sobirà i Jussà i l’Alt Urgell.

Més enllà del foodtruck, Intoleràncies ofereix un servei d’acompanyament i assessorament sobre al·lèrgies i intoleràncies alimentàries a particulars, establiments del sector de la restauració, centres educatius… A més, distribueix productes de qualitat aptes per a persones intolerants i al·lèrgics i imparteix cursos, xerrades i monogràfics de cuina.

La fira internacional de la dieta i els productes sense gluten Mad Gluten Free se celebra del 5 al 7 de març al Pabellón de Cristal del recinte firal Casa de Campo de Madrid.

PrintFriendly and PDF

Post navigation