(+34) 938 850 916 - erredevic@erredevic.com

Cuida’t

Salut i nutrició, gastronomia saludable

Per nosaltres la salut és molt important i, és per això, que els productes que elaborem són transparents, no emmascaren la naturalesa i són aptes per a persones celíaques, perquè no contenen blat, per a intolerants a la lactosa, al·lèrgics a les proteïnes làcties i als seus derivats, i a l’ou.

Amb un baix contingut en sucres i un alt contingut en proteïnes, les nostres propostes d’alimentació saludable són riques en antioxidants naturals i àcids oleics, que protegeixen contra el colesterol i els triglicèrids (a excepció de la pota de pernil cuit-curat).

Un aliat de la dieta mediterrània

Pel que fa al nostre producte estrella, el pernil cuit curat, és un bon aliat de la dieta mediterrània. Té una proporció entre la carn i la grassa amb prou feines perceptible. És un aliment magre, que ajuda a prevenir l’arteriosclerosi i l’osteoporosi i millora el rendiment intel·lectual del consumidor. 100 grams de pernil cuit curat tan sols contenen 104 kcal.

A més, aporta una gran quantitat de vitamines, sobretot del grup B, que suposen grans beneficis pels nens, els adolescents, els adults i les persones grans, gràcies al seu paper fonamental en el desenvolupament de les cèl·lules sanguínies, el teixit nerviós, el metabolisme energètic i el funcionament normal del cor. També destaca el seu alt contingut en minerals, com el fòsfor i el zinc, imprescindibles per prevenir l’anèmia.

Pel que fa als productes elaborats a partir de carn d’aviram, tenen un baix contingut en grassa però no aporten vitamines ni minerals.

taula d'al·lergensTaula d’al·lèrgens

A fi de contribuir a millorar la seguretat i l’ètica alimentàries, podeu consultar la taula d’al·lèrgens que mostra tots els ingredients que s’utilitzen en l’elaboració dels nostres productes.

<< clica per consultar la nostra taula d’al•lèrgens

Enllaços d’interès

Butlletí digital de la FECIC (Federació Catalana d’Indústries de la Carn)
Portal d’informació sobre la carn “Carne y salud”

cuidat_receptes

Descobriu les receptes que us proposa
Erre de Vic 1952