(+34) 938 850 916 - erredevic@erredevic.com

Bloc

Contents de ser presents a Alimentaria 2016

Ecologics7b_horitzontal

Erre de Vic, 1952 va ser present a la fira Alimentaria compartint stands amb el Clúster Gourmet de Catalunya i l´’associació Luxury Spain en una experiència molt gratificant i de la qual es fa una valoració molt positiva pel gran nombre de visitants de la fira que es van apropar per conèixer els nostres productes.

L´empresa vigatana, especialitzada en l´elaboració de productes carnis lliures d´al·lèrgens i de pastes fresques sense gluten, va presentar la seva última novetat al pavelló Innoval: la pota de pernil cuita-curada sense nitrits ni fosfats afegits.

Es tracta de la nova versió de la pota de pernil cuit-curada, un dels productes insígnia de la marca, que és la gran aposta i novetat d´Erre de Vic, 1952. La pota de pernil cuita-curada es presenta sense nitrits ni fosfats afegits però mantenint tot el sabor, el color i l´aroma d´aquesta carn melosa i sòbria. Està pensada per als consumidors més exigents i és un producte apte per a tots els públics que es presenta en dos formats: en llauna i en bossa.

PrintFriendly and PDF

Post navigation