(+34) 938 850 916 - erredevic@erredevic.com

Avís legal

Condicions generals de la pàgina web Erre de Vic

Dades d’Exalunt SL

Exalunt sl, amb domicili a Vic, Passeig de la Generalitat, 69 (Espanya), Tel 938850916, info@sempreteca.com, amb inscripció en el Registre Mercantil de Barcelona (full B31.175, foli 181, tom 22.095, inscripció 6a) i número d’identificació fiscal B58448309. Les dades consignades en aquest apartat compleixen amb l’obligació que estableix l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.

Condicions d’ús

Aquesta pàgina és proporcionada per Exalunt SL. L’ús d’aquesta pàgina web està subjecte a aquestes condicions. Li recomanem llegir-les atentament, assegurant que les entén perfectament, ja que l’ús d’aquesta pàgina implica l’acceptació de les mateixes. Si no està d’acord amb les condicions establertes a continuació, si us plau no continuï en aquesta pàgina web.

Utilització dels materials incorporats en aquesta pàgina web

Exalunt SL l’autoritza a visualitzar i descarregar informació de la pàgina web per a ús personal, ara bé, sense el previ consentiment d’Exalunt SL; li està prohibit reproduir, distribuir, modificar, exposar, prendre com a base o utilitzar el contingut de la pàgina web per a finalitats comercials.
Exalunt SL l’autoritza a descarregar una còpia per emmagatzemar temporalment el material en el seu ordinador per a la seva utilització i visualització personal, amb finalitats no comercials.

Condicions d’accés i utilització de la pàgina

La pàgina web erredevic.com pot ser visitada per qualsevol usuari de manera lliure i gratuïta sempre que sigui pel seu ús exclusivament personal. Tanmateix, perquè se li puguin prestar diferents serveis a través del web, serà necessari que l’usuari ompli un formulari amb les dades i informació que se li indiqui.

L’usuari garanteix l’autenticitat de les dades comunicades i serà l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes. Les dades de caràcter personal que ens faciliti seran sempre tractats de conformitat amb la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. En compliment de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD) li comuniquem que la companyia mercantil Exalunt SL a Vic, Passeig de la Generalitat, 69 ( Espanya) és el destinatari final d’aquestes dades i és qui decideix sobre la finalitat, el contingut i l’ús del tractament de les dades de caràcter personal que ens facilitin els usuaris. Les dades proporcionades seran utilitzades per poder accedir a la documentació disponible a la web d’Exalunt SL i també per a finalitats de màrqueting, vendes i suport. La companyia mercantil Exalunt SL podrà compartir aquesta informació amb empreses del grup en altres països per a les mateixes finalitats indicades anteriorment.

Els usuaris podran exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició de les seves dades en els termes legals, dirigint-se per escrit al responsable d’Internet d’Exalunt SL, a l’adreça anteriorment indicada, correu electrònic erredevic@erredevic.com .

Informació sobre galetes

L’usuari consenteix l’ús de cookies que en cap cas permetrà la seva identificació, amb l’exclusiva finalitat de facilitar la seva navegació per les diferents pàgines d’aquest espai web i altres espais web titularitat d’Exalunt SL. En qualsevol cas l’usuari podrà denegar o impedir la instal•lació d’aquestes cookies modificant la configuració del seu navegador.

Modificacions

Exalunt SL es reserva el dret de modificar o suprimir en qualsevol moment i sense previ avís, els continguts, serveis i informacions que es trobin en aquesta pàgina web, així com limitar o cancel•lar les condicions d’ús aplicables a la pàgina web.

Exclusió de responsabilitat

El material d’aquesta pàgina web podria incloure incorreccions tècniques i altres errors. Exalunt SL no es farà responsable de cap dany directe, indirecte, emergent, accidental o punitiu, sorgits com a conseqüència del seu accés o utilització de la pàgina web.

Legislació aplicable i jurisdicció

Aquesta web està controlada, explotada i administrada per la companyia mercantil Exalunt SL des de les seves oficines a Vic (Barcelona). Aquestes condicions d’ús es regeixen per la llei espanyola. El propietari de la pàgina web i l’usuari amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, es sotmeten al dels jutjats i tribunals de Vic (Barcelona) per a qualsevol controvèrsia que pogués derivar de la prestació dels serveis objecte d’aquestes condicions d’ús. En cas que l’usuari tingui el seu domicili fora d’Espanya, el propietari de la pàgina web i l’usuari se sotmeten, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals de la ciutat de Vic (Barcelona).